«УкрКОТ»

Лікування алкоголізму, нарколог в Івано-Франківську

Лікування алкоголізму, нарколог в Івано-Франківську

Лікування алкоголізму, нарколог в Івано-Франківську

Позбавитися від алкоголізму в Івано-Франківську можна у приватному медичному центрі «АЛКОДЕТОКС». Як наркодиспансер або психлікарня, — наш основний профіль. Ми не ставимо пацієнта на облік, діючі препарати від алкоголізму, кодування від алкоголю уколом та підшивка проводяться виключно за згодою пацієнта і за умови абсолютної 5-ти денної тверезості. Де працюють справжні фахівці:
Клініка «АЛКОДЕТОКС» — не реабілітаційний центр, лікування від алкогольної залежності імпланти американського виробництва Еспераль-Дисульфірам дозволяють після підшивки від алкоголю на довготривалий час досягти ремісії. Лікар-нарколог, лікар-психіатр, психолог, невропатолог, психотерапевт. Виведення з запою проводиться в наркологічному кабінеті або у вас на дому.
а ліцензований медичний наркологічний заклад, на відміну від таких закладів, похмілля, абстинентного синдрому. У лікарській практиці ми застосовуємо ефективні,
наші медичні послуги надаються амбулаторно або з виїздом лікаря на дім у Івано-Франківську та Івано-Франківській області. Наші послуги абсолютно анонімні. Працюємо щоденно, без вихідних.
Телефонуйте вже зараз!
Наш адрес: Ивано-Франковск, ул. Вовчинецька, 32
Объявление актуально: в Ивано-Франковске
Ольга Романів
Телефон: +380964106451
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Показать все объявления на тему «Лікування алкоголізму нарколог в Івано Франківську»
Это моё объявление